<< Go back
photography lokaal 030

Shooting with Lokaal-030

This summer we did a photoshoot with Lokaal-030, a young company that imports biological wine and fine food from Bologna, Italy. You can hire their mobile wine bar and enjoy the goodness they provide with a great story. Also, it is possible to buy the products online through their webshop .

Check out the pictures we made on a lovely summer day in August!

 

Continue Reading

Fotografie & Styling voor VT Wonen

In opdracht van VT wonen deed ik een fotoshoot + styling van de prachtige Vestbjerg Plaids. De plaids zijn gemaakt van lamswol en hoogwaardig katoen en ook belangrijk...Lekker groot en zacht! De foto's staan nu online op vtwonen.nl, maar ook vindt je ze in de Shopping Guide die je ontvangt bij de VT wonen November van dit jaar.

Zeehondjes gluren!

Op een druilerige dag in Augustus ruilden we het strand in voor een Robbentocht vlakbij de kust van Texel.  Rederij "De Vriendschap" meert hier zomers dagelijks (als het weer het toestaat) af naar het "Eierlandse Gat" waar een grote groep gewone en grijze zeehonden, oftewel Robben hun plekje hebben veroverd. Dit gebied leent zich uitstekend voor deze dieren vanwege de hoge en steile zandplaten, waar ze heerlijk kunnen zonnen en rusten.

Continue Reading

Oesters to go!

Je vind ze heerlijk of je haat ze. De zilte smaak van frisse versheid met een melkachtige noot of gewoon een hap snot of een slok zeewater wat je net iets te glibberig naar binnen moet werken. Er is geen middenweg. Je bent voor of tegen. Oesters zijn een kwestie van liefde of haat. Oesters zijn ook decadent. Een luxeproduct wat je feestje net een beetje extra allure geeft zoals kaviaar en truffel. 

Continue Reading

Blue Monday

Vandaag is de meest deprimerende dag van het jaar...blauwe maandag is de laatste maandag in de volle week van januari waarop we ons volgens sommige wetenschappers enorm slecht horen te voelen. De kerst ligt al ver achter ons, de aankomende vakantie is nog veel te ver weg en iedereen die zich niet aan zijn goede voornemens heeft gehouden komt nu tot dat bittere realisatiepunt. 

Continue Reading

summer

Four Seasons In One Day

Nadat ik vaak op erg leuke momenten constateerde dat ik mijn camera vergeten was, heb ik mij voorgenomen deze altijd standaard in mijn tas te hebben. Zo ook vandaag, toen we met het prachtige herfstweer een wandeling door het bos maakten.

Continue Reading